Můj kousek štěstí

Půjde Nyklová opravdu před soud?

Jaroslava Obermaierová (69)

Když před časem zemřela její herecká kolegyně Jaroslava Hanušová (†66) , ani na pohřbu nedokázala držet herečka Jaroslava Obermaierová (69) jazyk za zuby. Stejně jako Vilma Nyklová z nekonečného seriálu Ulice, kde už více než deset let hraje, rozpoutala svými nepatřičnými poznámkami Obermaierová i v reálném životě peklo mezi ní a rodinnými příslušníky zesnulé Hanušové. „Řekla jsem pravdu! Jarka se de facto upila k smrti. A nebyla to dobrá herečka. Byla skvělá v Kouzelníkovi, bezvadná recesistka a dokonalá bavička. Hrát ale neuměla,“ sdělila krátce po smrti české bavičcké legendy Obermaierová.

Podali na ní trestí oznámení

Nikdo se proto nemůže divit, že se příbuzní zesnulé herečky proti výrokům Obermaierové vzbouřili. Děti Jaroslavy Hanušové, která zazářila hlavně po boku Jiřího Lábuse (66), chtějí hnát známou herečku z Ulice dokonce před soud! „ Sprostě urazila mámu i nás! Rozhodli jsme se pro trestní oznámení za poškození dobrého jména," uvedl syn zemřelé Jaroslav Hanuš (33).

Sama alkohol nenávidí

Představitelka Vilmy Nyklové se však žaloby nebojí. Na celou věc má totiž svůj jasný názor a tvrdí, že právě alkohol zničil Hanušové nejen zdraví, ale i celou kariéru. Kvůli pití přestala údajně dbát i na svůj zevnějšek a Obermaierová dokonce vzpomíná, že na natáčení filmu Bastardi, kde obě hrály, prý Hanušová docházela neupravená a dokonce špinavá.„ Jsem přesvědčena, že kdyby se její děti o ni opravdu zajímaly, nemuselo to takhle dopadnout. A toto jim s čistým svědomím řeknu i před soudem, pokud se tam setkáme!,“ říká radikálně Jaroslava Obermaierová.
„ Zabil ji alkohol a to mi nikdo nevymluví. A je mi to líto. Byla to fajn holka. Nenávidím alkohol a lituji ty, kteří neznali stopku, a Jaruš mezi ně patřila, “ uzavírá hvězda Ulice celou smutnou záležitost. Zda se všichni pozůstalí skutečně sejdou u soudu však zatím není jasné..

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden