Moje šťastná hvězda

Půl roku po svatbě přišel konec!

Těžké období zažívá Denisa Pfauserová (32), která si zahrála v Ohnivým kuřeti nebo třeba v kriminálce Specialisté.


Letošní začátek června byl pro herečku jedním z nejkrásnějších dní v jejím životě. Vzala si totiž svého partnera, jenž ji požádal o ruku vloni v létě ve Francii. Muž, který údajně vůbec není z umělecké branže, ale pracuje prý jako strojní inženýr, poklekl před Denisu v Saint Tropez.


Smutné prozření


Nikoho by v tu chvíli ani nenapadlo, jak krátké tohle manželství nakonec vlastně bude. Sotva půl roku od okamžiku, kdy si manželé řekli své ano, oznámila Pfauserová na sociální síti, že se s manželem rozchází.


Dlouho oznámení odkládala, protože ji pochopitelně celá událost hluboce zasáhla, a kdyby to bylo jen na ní, nikdy by to veřejně neřešila. Je ale známou tváří a množící se dotazy se prý už nedaly dál snášet.


„I já musím zaplatit daň za veřejný život a přestat před tím zavírat oči…” vysvětlovala, proč se nakonec rozhodla o rozchodu promluvit. To, co fanoušci viděli na sociálních sítích byl jen kousíček z jejich společného života, měli ale prý pochopitelně i život mimo a ten zdá se, úplně nefungoval. Rozhodli se proto prý žít raději každý zvlášť. Důvody rozchodu neupřesnila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden