Moje šťastná hvězda

Tomicová by se ráda zamilovala...

Vypadá to, že má ve své blízkosti znovu muže, se kterým je jí dobře a má ho moc ráda.

Herečce PAVLE TOMICOVÉ (60) zničil svou nevěrou manžel ONDŘEJ MALÝ (57) život. Z velké zrady se ale naštěstí postupně oklepává a možná se brzy dá dohromady se svým sympatickým kolegou!


Z prvního manžela herečky Pavly Tomicové (60) ze seriálu ZOO se vyklubal gay. Druhý jí utekl po devatenácti letech manželství, a aby toho nebylo málo, Ondřej Malý (57) už má s milenkou Kristýnou Kociánovou (38)pár měsíců krásného syna.


Pavla Tomicová podle jejích přátel stále velmi trpí. Přes zradu se podle všeho nebyla schopna přenést. Zasloužila by si konečně lásku a muže, který ji bude brát takovou, jaká je. Malý se ji prý stále snažil předělat.


Je připravena dát svému seriálovému kolegovi šanci?

I proto někteří její známí říkají, že je vlastně dobře, že se s Malým rozešli. V zákulisí českého showbyznysu se navíc šušká, že v poslední době má Tomicová velmi blízko ke kolegovi Dušanu Sitkovi (68), který s ní hraje v ZOO.

Starší kolega jako spřízněná duše?

Někteří jejich kolegové si všimli, že spolu tráví čas i po natáčení. Povídají si, smějí se, což je pro herečku jako balzám na duši. Po všech ranách osudu, které už schytala, by se k ní přesně takový chlap hodil.

Milý, zkušený a světa znalý, se kterým si bude moci povídat, sdílet své starosti i strasti. Sitek navíc skvěle vaří. V jednom rozhovoru dokonce prohlásil, že by se klidně uživil jako kuchař. Jestli to se Sitkem nakonec dá dohromady, není jasné.

Zatím je v každém případě dobré, že ji herec dokáže rozesmát a dát jí možnost alespoň na chvíli zapomenout na hrůzné zážitky z nedávné minulosti. Tomicová má na co zapomínat.

Kamarádi po rozchodu z nich určitě nebudou.

Měl to nejspíš dobře vymyšlené

Nejde totiž jen o Malého odchod. Proslýchá se, že ji měl s Kociánovou podvádět dlouho, možná celé roky. Přitom Tomicová se s Kociánovou předtím přátelila. Hrály spolu třeba i v seriálu Slunečná. Takže je klidně možné, že nevědomky dělala nevěrníkovi a jeho milence prostor.

Setkání s Malým nezvládá

Když to zjistila, což bylo před několika týdny, tak se prý zhroutila. Dokonce se musela omluvit z natáčení ZOO, několik dní vynechala. Další psychický nápor nastal, když se pracovně musela s Malým setkat tváří v tvář. Zase z toho byl kolaps.

Tři týdny byla mimo, zrušila i divadelní představení, ve kterých měla hrát. Rozdrtilo jí to duši. Takže se dá předpokládat, že to v sobě stále ještě nemá vyřešené, se zradou není smířená. Někteří její blízcí říkají, že by se měla sebrat a minimálně na pár měsíců odjet někam hodně daleko, aby přišla na jiné myšlenky.

O tom ale herečka  prý nechce ani slyšet. Chce se věnovat práci a obklopovat se svými přáteli a kolegy, kteří ji drží nad vodou. Tak uvidíme, zda nakonec budou se Sitkem více než jen kamarádi.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden