Můj čas na kafíčko

Recept na věčné mládí

Už v příštím roce oslaví Alice Bendová (48) své padesáté narozeniny. Tento věk byste jí ale hádali opravdu jen těžko. Herečka a aktuálně i moderátorka pořadu Vysněná krása totiž vypadá stále velmi mladě.

I když si občas pomůže nějakým lékařským zákrokem, sází spíše na sílu přírody a hodně vděčí i genetice. „Já za mládí vděčím ledu a mastím,“ prozradila Alice Bendová s tím, že miluje, když má mastné ruce a je namazaná. Používá krém ráno i večer.

V ideálním případě to je bambucké máslo a také arganový olej. Nedá dopustit také na ledovou vodu, kterou používá nejen na mytí nádobí, ale také ve sprše. K tomu si prý ráda ponoří obličej do misky s ledem.

Prozradila, že otužování propadla před dlouhými patnácti lety, a není tak obětí aktuálních trendů, které právě tohle podporují. Důležité je podle jejích slov začínat s otužováním pomalu a důležité je při něm celou dobu pravidelně dýchat.

Ve výborné kondici se drží i díky zdravé stravě, ovšem přiznává, že občas zahřeší a dopřeje si kalorickou bombu. Třeba prý nade vše miluje rýžový nákyp s meruňkami od maminky, nebo „obyčejné“ brambory s kefírem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden