Můj čas na kafíčko

Reginu Rázlovou nejprve vyhodili z divadla, později se ocitla dokonce na rok za mřížemi!

Můj čas na kafíčko

Třetí manžel sestavil paměti Reginy i za pomoci deníku z vězení.

Herečku Reginu Rázlovou (73) známe z mnoha filmů a seriálů, ale ta největší dramata jí přinášel její životní osud. Dvakrát se zklamala v manželství a potom se stala obětí nespravedlivého soudního procesu, jehož následky jí zničily zdraví.

Otec Reginy Rázlové (73) byl za minulého režimu vysokým státním funkcionářem. Mnozí lidé se proto na ni dívali jako na protekční dítě, i když tenkrát se jí to samozřejmě do očí málokdo odvážil říct. Naplno jí to vmetli do tváře někteří lidé až po listopadu 1989, kdy musela na dlouhé roky s herectvím skončit.

Bratra zabili okupanti

Nic ale není tak černobílé, jak to lidé většinou vidí. Pravdou sice je, že Stanislav Rázl (†79) sice byl i ministrem předlistopadové vlády, ale bylo to hlavně díky jeho odbornosti.  V roce 1963 po konfliktu s jistým funkcionářem musel odejít ze všech funkcí a dokonce ho obvinili ze špionáže.

Nějakou dobu pak pracoval jako běžný zaměstnanec výzkumného ústavu, ale začátkem ledna

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden