Můj kousek štěstí

Co nám to předvádějí za taškařici?

Že se manželství pohádkového prince otřásá v základech, je jasné. To, co nejprve vypadalo jako ošklivá pomluva, se mění ve skutečnost ve smyslu přísloví o „každém šprochu“.

Vztahová partie, kterou v posledních měsících rozehráli manželé Trávníčkovi, už pomalu začíná připomínat příběhy z venezuelských telenovel. Údajný útok hackera, podivná prohlášení, všudypřítomný houslový virtuos i zásah policie, to jsou okolnosti, které naznačují, že tady opravdu není něco v pořádku.

Byl to útok?!

Nahoru a dolů, tak, zdá se, aktuálně skáče křivka jejich vztahu, který už od března dostává zabrat. Vše odstartovala zpráva o tom, že Monika Trávníčková se údajně rozhodla žít s houslistou Jaroslavem Svěceným (60).

Zprávu měl na svůj profil na sociální síti údajně napsat sám Pavel Trávníček, ale manželé tehdy vše dementovali, že se jedná o útok hackera a nic z toho není pravda. Kolotoč se ale točil dál a Monika byla čím dál tím víc spojována se slavným houslistou.

Jako jeho PR manažerka s ním tráví spoustu času, a to, jak se ukázalo, nejen na oficiálních akcích. Jejich setkávání např. u Svěceného doma, proto budilo spoustu pochybností a pikantních úvah. Oba manželé i známý virtuos pak ale shodně tvrdili, že se žádná nevěra nekoná a vše jsou jen pomluvy.

Trávníčkovi se spolu začali objevovat na veřejnosti a zdálo se, že jsou spokojeni. Zdání ale někdy klame a na tu jejich spokojenost si posvítili dokonce i muži zákona. Policisty k sobě domů zavolala sama Trávníčková, která byla ten večer na akci Noc kostelů. Jak jinak než se Svěceným.

Ve hře je dítě

„Měla jsem strach o manžela a malého, neboť mi nereagoval na telefon a pak neotvírali večer,“ snažila se Monika vše zachránit s tím, že chtěla, aby policisté zjistili, zda je doma vše v pořádku. Dalším rozporuplným faktem celé situace je i to, že herec sám ohledně daného večera kontaktoval bulvár.

„Dnes v noci policie prohledala můj dům na udání Fialkové-Trávníčkové!“ stálo v jedné ze zpráv, které se rozhodl poslat novinářům a z jeho slov je patrné, že byl dost rozrušený.

Zdá se, že už nechce předstírat, že je vše růžové a rozhodl se přiznat, že jejich manželství má vážně problém. „Monika mi ještě vyhrožuje, že už syna neuvidím,“ bojí se Trávníček.

Volal o pomoc?

Je zvláštní, že podobná obava stála i v březnové zprávě od údajného hackera. Je dost dobře možné, že herec volal o pomoc už v březnu a jeho žena se jen snažila zklidňovat rozbouřené vody.

Tentokrát ale zřejmě už i jí došly síly a přiznala, že celou záležitost už řeší právně. Co bude dál? Jisté je zatím jen to, že situace na bojišti se mění každým okamžikem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden