Můj čas na kafíčko

Řeší Rolins další krizi jejich vztahu?

Slovenská zpěvačka Dara Rolins (44) prožívá vztah jako na houpačce! Se svým přítelem, známým rapperem Patrikem Rytmusem Vrbovským (40) už jsou spolu nějaký ten pátek a pořád to není úplně spolehlivé soužití!

Před pár lety div neplánovali miminko a zpěvačka se měnila pro milence k nepoznání, a pak šli najednou od sebe. Teď už se zase ukazují hrdě v obětí na veřejnosti a sdílejí fotky ze společně strávené dovolené u moře na Bali. V čem je chyba? Pokud to chtějí nějak slepit společným potomkem, měli by s tím co nevidět začít!

Čas už spolu skoro netráví!

Kromě toho, že se kvůli pracovnímu vytížení skoro nepotkávají, nejezdí spolu téměř ani na společné dovolené. Po dlouhé době se teď sice objevili obrázky Dary, jak dělá svému miláčkovi pedikúru vlastní zuby přímo v bazénu, ale většinou se Dara radši sama sbalí, vezme svoji dceru Lauru (8) a společně odcestují na dovolenou do Spojených arabských emirátů nebo do dalekého New Yorku, zatímco Rytmus si užívá sluníčka třeba v Barceloně. Patrik dokonce své současné lásce ani nepopřál k posledním narozeninám, které slavila v prosinci. Copak takhle se chová dokonalý přítel? Proč spolu tedy tihle dva ještě jsou? Schyluje se snad k dalšímu rozchodu nebo je smutek z loňského roku naopak posílí a svede víc dohromady? Zatím to vypadá spíš na tu první možnost.

Jak zvládá roli adoptivní mámy?

Dara se musela v loňském roce vypořádat s těžkou psychickou zkouškou! Kromě toho, že ji loni na jaře opustil tatínek Dušan Gamboš (+68), přišla také o svou nejlepší kamarádku a manažerku Evu Skallovou (+36), která na podzim podlehla rakovině. Od té doby se navíc obětavá Dara stará o její dcerku Charlottu (8) a bere si ji k sobě na víkendy a dovolené. A kde je zatím její milovaný přítel Patrik? Podle všeho jí v těch nejtěžších chvílích příliš velkou oporou není. Blonďatá zpěvačka tak zůstala na všechno sama. „Otázkou jen zůstává, jestli se nám do cesty nepřiplete někdo jiný. Nikdy nevíš, koho potkáš a jak hodně má ten člověk ovlivnit tvůj život,“ svěřila se Dara. Zůstává tedy s Patrikem jen do té doby, než narazí na někoho lepšího?

Manažerka pro ni byla i nejlepší přítelkyní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden