Můj kousek štěstí

Rodina, nebo kariéra?

Doufal-li manžel ve velkou rodinu, musí být zklamaný, herečka další dítě zatím neplánuje...

Nová hvězda seriálu Jedna rodina Pa­tricie Pagáčová (35) se netají faktem, že ji péče o domácnost občas mírně vyčerpává. Považuje se za moderní ženu, která nehodlá prostát celý život u sporáku.

Třeba u vánočního cukroví vyznává teorii, že od cizích přece chutná lépe. Co tomu říká manžel Tibor Pagáč (32)? Třeba by si sem tam docela rád vychutnal teplo rodinného krbu, ale blondýnce to připadá příliš staromódní.

„Vzal si mě dobrovolně a věděl, jaká jsem, už když si mě bral. Na reklamace je už pozdě,“ říká herečka nekompromisně. Není tajemstvím, že je maminka Bibiany (2) ctižádostivá.

Koneckonců do práce naskočila jen pět týdnů po narození dcery a neváhá přiznat také to, že o druhém dítěti teď neuvažuje, myslí v prvé řadě na to, jak si udržet tvrdě vybojovanou pozici populární seriálové hvězdy. Ještěže má vedle sebe trpělivého manžela, který dcerku ochotně hlídá, zatímco ona září ve světle reflektorů.

S Pagáčem jsou svoji čtyři roky. Dosud to vypadalo na idylu.

Tibor Pagáč by si zasloužil velkou pochvalu. Zvykl si vzorně se starat o Bibianu i o domácnost. Pro herečku je velkou oporou. Jen jestli si toho Patricie dostatečně váží...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden