Moje sladké tajemství

Rok po sobě jen pokukovali, herec byl totiž zadaný...

Moje sladké tajemství

Když slavná Popelka poprvé spatřila urostlého kolegu, roztřásla se jí kolena. A okouzlení to bylo vzájemné. Potíž byla v tom, že byl Josef Abrhám (†82) v té době zadaný. S Naďou Urbánkovou (†83) to byla velká láska, Libuši Šafránkové (†68) ale zkrátka nešlo odolat. Nakonec z toho byla opravdová pohádka.

Až do konce svých dní byli neskutečně vděční za to, že je dal dohromady Činoherní klub. Libuše Šafránková (†68) s herectvím teprve začínala, byla ale tak nepřehlédnutelná, že když ji o 13 let starší Josef Abrhám (†82) spatřil, nemohl z ní spustit oči.

Osud je však dost dlouho napínal, ačkoli herečka hned věděla, že si toho charismatického muže jednou vezme. Celý rok se v divadle jen míjeli, žádná společná role nepřišla, a tak se chodili

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden