Můj čas na kafíčko

Zajíce pustila k vodě a je znovu sama?

O Oblíbená herečka ze seriálu Comeback Dana Batulková (65) žila v posledních letech v jedné domácnosti s divadelním ředitelem a režisérem Ondřejem Zajícem (53).

Myslela si, že tohle už nezažije

Fungovalo jim to dobře, skvěle se doplňovali, a dokonce se s láskou staral nejen o Danu, ale i o její zahradu. Idylku ale měla zastínit velká krize, po které se měli oba rozejít.

Skončila snad herečka po letech znovu sama? Batulková podle našich informací prochází dalším složitým životním obdobím. Má prý být krátce po rozchodu s Ondřejem Zajícem.

Ondřej Zajíc (53).

Působil až zlomeně

Toho jsme viděli nedávno v Divadle Bez zábradlí a působil na nás bez nálady, smutně, ba zlomeně. Možná to bylo jen krátce poté, co se jeho vztah s Batulkovou zbortil jako domeček z karet.

Povídá se, že důvodem rozchodu bylo to, že si jednoduše po letech přestali rozumět, možná se jejich vztah i trochu přechodil. Byli spolu řadu let a Batulková se nedočkala  zásnub ani svatby.

Údajně rozhodla o konci ona sama

Pokud je to pravda, čeká Batulkovou další kapitola života, dost podobná té, již už jednou absolvovala. Kdysi skončila sama poté, co jí manžel, herec ze seriálu Dobré zprávy David Prachař (64), utekl za její kamarádkou, herečkou Lindou Rybovou (48).

Teď to má být ale snazší, protože údajně vztah se Zajícem ukončila sama. Navíc už má dospělé děti, které mají svůj život.

Obě děti mají dobře našlápnuto

Syn Jakub Prachař (40) je zdatný herec, zamilovaný do kolegyně Sary Sandevy (26), dcera Mariana Prachařová (29) je zase úspěšná mladá žena, která se dokáže prosadit na sociálních sítích. To, že se jejím dětem daří, je pro matku vůbec to nejdůležitější.

Rodina pro ni byla vždy na prvním místě a upřednostňovala ji i před svými zájmy. S dcerou jsou navíc i kamarádky a parťačky, často jezdí na společné dovolené, a dokonce se občas stane, že se k ní Mariana nastěhuje.

Pouhé pomluvy?

Není vyloučené, že k tomu dojde i nyní, pokud se potvrdí, že se opravdu se Zajícem rozešla. My jsme po tom pátrali, ale do vydání článku se nám ony informace nepodařilo potvrdit či vyvrátit.

Určitě bychom ale byli radši, kdyby se ukázalo, že krizi překonali, vše si vysvětlili a zůstali spolu. Kdykoli se totiž spolu někde objevili, moc jim to slušelo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden