Moje šťastná hvězda

Roman Zach léta tajil handicap!

Co trápí oblíbeného herce?

To, že skončil těsně před branami finále letošní taneční soutěže StarDance (43), bylo sice pro herce ROMANA ZACHA (43) do jisté míry zklamáním, ale zároveň vysvobozením. Herec se totiž nedávno přiznal, že trpí poruchou pozornosti s hyperaktivitou, známou jako ADHD.

Hlavní nebezpečí této vývojové poruchy mozku číhá v kombinaci s fyzickým a psychickým vypětím. A toho ve StarDance při trénincích a tanečních vystoupeních před televizními kamerami rozhodně nebylo málo! „Vzal jsem si ponaučení.

Dávám si víc pozor,“ tvrdí Zach s tím, že si je vědom nebezpečí, že by mohl zkolabovat. „Doufám, že s tím už umím líp pracovat. Když cítím, že je to na hraně, odvolám, co můžu, vyřídím nezbytné a odjíždím,“ popisuje svůj životní režim bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě, Expozitura či Ohnivý kuře.

„Nejdřív si sednu, vytáhnu diář, telefon a s bolestí začínám likvidovat a odfajfkovávat resty a úkoly. „Něco vyřídím, něco zruším, něco poplatím, už nedělám mrtvýho brouka,“ přibližuje herec, jak se naučil žít s nepříjemnou diagnózou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden