Můj kousek štěstí

Rozchod Jitky Schneiderové s mladým milencem?

Vztah v koncích.

Ještě před několika lety byla pěkná divoška a ani s nevěrou údajně neměla Jitka Schneiderová (50) problém.

Mluvilo se o tom, že to byl jeden z důvodů, proč se kdysi rozvedla s hercem Davidem Švehlíkem (51), s nímž má dceru. Měl v tom být románek s manažerem Davidem Císařem (50).

Pak se herečka ze seriálu Ulice usadila a zdálo se, že léta plná dobrodružství jsou pryč. Teď se ale možná bouřlivé období vrací.

Změnila se?

Otázka je, jestli se vrátí i skandály. Vzpomeňme třeba na to, jak se v roce 2014 líbala na večírku se zadaným Jakubem Kohákem (48). Možná má nyní pocit, že jí s padesátkou na krku ujíždí vlak. To by ale v jejím případě bylo zbytečné, vypadá výborně a není divu, že je stále idolem mužů napříč generacemi.

Od roku 2016 ji Pitter ochotně doprovází na společenské akce. Ty si ale užívá zřejmě jen herečka.

Vždyť i její partner Lukáš Pitter (43) se narodil v době, kdy už herečka chodila do školy. Donedávna je všichni měli za dokonalý pár. To už ale, zdá se, neplatí.

Objevují se spekulace, že vztah s dámou, která si mimořádně užívá pozornosti okolí a neustále musí být středem pozornosti, Pitterovi už přerůstá přes hlavu. Ani pohár jeho trpělivosti zkrátka nemůže být bezedný.

Spíše se zdá, že je plný po okraj. Touha dokázat si, že je žena stále žádaná a v kurzu, je někdy hodně silná. A objevily se proto spekulace, zda herečka nevyhledává různá povyražení jinde.

Kvůli manažerovi Davidu Císařovi mělo ztroskotat její manželství. Nakonec se rozpadl i vztah s Císařem.

Riskuje příliš

Otázkou je, zda by byla ochotna podruhé opakovat stejnou chybu a riskovat kvůli románku slibný vztah. Pokud manželství se Švehlíkem opravdu skončilo kvůli její nevěře, nelze očekávat, že by vztah s Pitterem dopadl jinak.

Povídá se, že k tomu není daleko, protože změna, kterou má Schneiderová procházet, se jejímu partnerovi ani trochu nelíbí. Možná by ji měl nejraději doma, to ale od krásky, která bývá hvězdou společenských akcí, nikdy ani očekávat nemohl.

Chce dítě?

Pitter možná mohl doufat, že se kvůli němu změní a nebude vyhledávat žádná dobrodružství. A pak je tu další problém – designér je bezdětný. A dá se předpokládat, že vlastní potomky by chtěl, nicméně se Schneiderovou už k tomu možná nedojde.

Je pravděpodobné, že herečka už se do těhotenství pouštět nechce. Možná je samozřejmě adopce, o které se v minulosti zmínila. Napřed to ale chce zachránit vztah.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden