Moje šťastná hvězda

Zachrání jim vztah třetí dítě?

Podle všeho se odcizili tak moc, že už to půjde jen těžko napravit. Mají vůbec nějakou šanci?

Svatba stále v nedohlednu. Přítel jí prý byl v minulosti nevěrný a hovoří se o rozchodu. ANETA KREJČÍKOVÁ (32) neprožívá zrovna ideální období. Snad to jde ještě zachránit...

S tělocvikářem Ondřejem Rančákem (38) se herečka Aneta Krejčíková (32) ze seriálu Ulice zasnoubila už před pár lety. Tím to ale skončilo. Veselka je u nich asi tabu. Sama si povzdechla, že partner má zřejmě na práci důležitější věci, než je svatba. I její kolegové říkají, že ji to dost trápí.

Tím spíš, když se povídá o tom, že má mít Rančák milenku. Krejčíková to v minulosti tak trochu naznačila. Říká se, že jejich vztah se měl začít kazit zhruba v době, kdy přišla na svět jejich dcera Antonie (3). Možná k tomu přispěl i fakt, že herečka rodila doma a bylo to docela hektické. Přitom po porodu syna Bena (4) byl její partner na vrcholu blaha.

Šla by do toho?

Spekuluje se o tom, že by si pár mohl pořídit další miminko. Dle výše uvedeného je to trochu „buď, anebo“. Rančák může být nadšený, nebo také ne. Třeba záleží na tom, jestli se narodí kluk, nebo holka. Říká se přece, že tatínkové více tíhnou k chlapcům, chtějí jim předávat své zkušenosti a dovednosti.


Krejčíková by se však miminku možná nebránila. Je prý v takovém stresu, že pro záchranu vztahu je ochotna udělat cokoli. Na druhou stranu dítě by mělo vzniknout z lásky nebo alespoň do kvalitního rodinného zázemí...

Kariéry se nevzdá

Navíc Krejčíková nedávno v jednom rozhovoru řekla, že se by se pro rodinu práce nevzdala. A samozřejmě ani naopak. Prý by to pro ni byla Sophiina volba a nedokáže říct, jak by se rozhodla, pokud by musela.

Dodala, že jiná situace by byla, pokud by některé z dětí onemocnělo, tam by podle ní nebylo co řešit. Z jejích slov se však zdá, že budování rodinného zázemí a hnízdečka není tak úplně její šálek kávy. Možná by potřebovala chlapa, který by se o tyto věci postaral místo ní. Rančák to podle všeho není. Ten se údajně péčí o domácnost prakticky nezabývá.

Nesplněné sny

Vypadá to, že Krejčíková si svůj život představovala jinak. Přiznala, že si myslela, že dobude minimálně Evropu, když už ne celý svět. Zahraniční hvězda se z ní však nestala. V momentě, kdy měla dost peněz a mohla začít cestovat, otěhotněla. Takže konec plánů.

Nekonečný seriál Ulice je zatím vrcholem jejích snah. Tam je stálicí.Pokud jde o filmy, není to žádná hitparáda. Někteří lidé říkají, že přesto často nosí „nosánek nahoru“. Třeba by jí prospělo, kdyby chvíli nechala herectví herectvím a věnovala se rodině. Pak by do toho mohl zapadat i třetí potomek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden