Moje šťastná hvězda

Rozchod s partnerem?

Sotva se sympatický herec Ivan Lupták (34) přiznal ke své sexuální orientaci a vztahu s partnerem, tak už podle všeho řeší rozchod.

Přednedávnem se totiž začalo v hereckých kuloárech hovořit o tom, že se měl slavný herec od svého přítele odstěhovat. Několik let spolu měli bydlet bytě na Kladně, nyní je prý z Ivana Pražan.

Ovšem do velkoměsta se měl přestěhovat sám. Proslýchá se, že za všechno může opakovaná nevěra ze strany jeho partnera. Zda je to ale pravda, to se nejspíš jen tak nedozvíme, Ivan si totiž své soukromí až úzkostlivě střeží.

S bolestným obdobím mu má pomáhat práce

Vypadá to ale, že hvězdu Ordinace v růžové zahradě to až tak moc nesebralo. V současné době je na vrcholu své kariéry, má práce nad hlavu. Možná i díky tomu nemá čas myslet na to, co se v jeho životě právě odehrává.

Je ale jasné, že seriálový krasavec moc dlouho sám nezůstane. Nápadníci na něj čekají v zástupech a třeba mezi nimi je i ta opravdová láska na celý život. Teď si jen správně vybrat toho pravého, aby se náhodou zase nesplálil, jako tomu bylo nyní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden