Můj kousek štěstí

Agáta Hanychová: Těhotná? Kdo by byl otcem?!

Ke třicetidennímu cvičení a úzkostlivě zdravému stravování vyzývala v novém roce Agáta Hanychová. Zároveň na svých fanoušcích vyzvídala, zda stejně jako ona po dobu jednoho měsíce zodpovědně sportují a drží dietu.


A právě fanoušci se nyní cítí být oklamáni. Podle fotografie, na níž se rebelka ukázala, jak je jejím zvykem, jen v nedbalkách, vlastně nijak zvlášť nezhubla. Ba naopak, viditelně se jí rýsuje bříško. Pokud zmíněný snímek spatřila Agátina matka Veronika Žilková (59), dost možná se jí na okamžik zastavilo srdce.


Ještě se nevzpamatovala z finanční ztráty, kterou způsobil dceřin rozvod s Jakubem Prachařem (37), musela sáhnout do vlastní kapsy.


Prachař odešel ze společného domu jen s kufříkem, a tak Agátě nezbylo než jej vyplatit. Představa další svatby lehkomyslné dcery by matku zdrtila. A kdo by byl proboha eventuálním otcem?!


Izraelský surfař, tuzemský realitní makléř, fotograf anebo snad onen čerstvý svalnatý objev, s nímž rebelka oděná jen do bikin propagovala jakousi kořalku? Raději doufejme, že se prostě jen najedla k prasknutí a miminko nečeká. Starostí má i bez toho dost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden