Moje sladké tajemství

Rozdělí Šárku Krausovou s manželem touha po dítěti?

Konečně poznala toho pravého, ale zatím se nic neděje.

Po pracovní stránce se Šárce Krausové (36) velice daří. V současné době září v seriálu Zlatá labuť a o další nabídky nemá nouzi. Ovšem v soukromém životě to až tak růžové asi není.

S manželem Ondřejem Krausem (30) oslaví v létě už druhé výročí svatby, přesto je miminko stále v nedohlednu. Herečka je navíc ohledně plánování dětí skoupá na slovo, z čehož mnozí usuzují, že je to pro ni tabu. Že by se objevily nějaké trable v ráji?

Zlatou labuť má dotočenou a teď čeká, co bude dál.

Je to v rukách Božích

„Není to na nás. To se musí dít vůle Boží,“ nechala se slyšet Krausová. Z jejích slov ale vyznívá, že se do potomstva její manžel zrovna dvakrát nehrne, ačkoli tvrdí, že jinak je Kraus velký romantik. To jsou ovšem jen pouhé domněnky.

Kraus se na potomky ještě možná necítí.

Práce a zase jenom práce

Ať je to ale mezi nimi jakkoli, nenaplněná očekávání často mezi partnery vrazí nelítostný klín. Bude to i jejich případ? I to je bohužel možné... A kdyby jenom to, manželé se prý doma příliš často ani nepotkávají.

Oba tráví hodně času v divadle, každý ovšem v jiných představeních, a když už se tak stane, na statku, kde žijí, dřou až do úmoru. Možná právě v tom je zakopaný pes. Herečka však moc dobře ví, že biologické hodiny bijí na poplach. Už v minulosti toužila po dětech, dlouho ale nemohla najít toho pravého.

A když už ho konečně potkala, nic se neděje. My však věříme, že se jednoho dne dočká. Přece jen Kraus je o šest let mladší, a tak se mu nemůže nikdo divit, že má momentálně trochu jiné priority. Jenom ale, aby pak už třeba nebylo na všechno moc pozdě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden