Můj čas na kafíčko komerční sdělení

Zalichoťte své postavě: X tipů pro výběr šatů, které se hodí k vaší postavě

Jestliže chcete letos na jaře a v létě zazářit, bude to chtít do vašich šatníků zařadit i stylové dámské šaty. Pokud nejste zrovna módní znalkyně, nemusíte mít strach. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jak letos šaty vybírat, aby seděly k typu vaší postavy. Inspirace je tady!

Jaké dámské šaty zvolit, máme-li útlou či vypracovanou postavu?

Jestliže jste spíše drobnější typy s útlým pasem, budou vám slušet např. dámské šaty v slim fit provedení. Tyto modely dámských šatů perfektně obepnou vaši figuru a dají vyniknout ženským křivkám. Tyto dámy si mohou dále dovolit obléci také šaty s rafinovanými průstřihy. Ty se mohou objevit na různých částech dámských šatů. Nemusí jít tedy nutně pouze o průstřihy v dekoltu, ale také o mezery v oblasti šíje či ramen.

Dobrou volbou budou i dámské zavinovací šaty.

Co se týče barev, mohou ženy se štíhlou postavou oblékat modely v svěžích pastelových jarních tónech. In budou i bílé kousky, které vám opticky dokonce přidají i nějaké to kilo navíc. Ženy s vypracovanou s útlou figurou se nemusí bát ani výraznějších vzorů a motivů. Letos budou na šatech v módě ty abstraktní či zvířecí a květinové. Stačí si tedy vybrat podle vlastního vkusu. Máte-li menší poprsí, můžete si vybrat např. i modely s řasením či s volánky, které vám opticky přidají na objemu. V módě lze nejrůzněji čarovat, jen je potřeba znát ta správná kouzla. Správně vybraný střih a design šatů je tedy zcela na místě.

Které dámské šaty budou lichotit ženám s postavou hrušky?

Máte-li kypřejší tvary a postavu hrušky, zkuste u šatů zvýraznit váš pas. Dámy s postavou ve tvaru hrušky mají zpravidla štíhlejší horní polovinu těla. Slušet vám budou např. dámské šaty, které mají plisovanou nebo trapézovou sukni. Dámám s postavou hrušky budou slušet také dámské šaty se sukní do A. Volit mohou tyto ženy i šaty s páskem. Ten může mít uprostřed lesklou sponu, kterou ženy lehce sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky, jako jsou hodinky, náušnice či řetízky a prsteny. Takové šaty pak můžete vyšperkovat i koženým psaníčkem se zlatým či se stříbrným řetízkem. Jednotlivé prvky v outfitu se totiž sjednotí a budou působit harmonickým dojmem. Dámy s postavou hrušky mohou letos oblékat i volně splývající šaty bez objemu. Ty budou slušet zejména vyšším ženám. In budou i šaty přiléhavým vrchním dílem.

Jaké šaty zvolit s postavou typu jablko?

Máte-li postavu s širším pasem a se středním nebo s větším poprsím, můžete do svých šatníků zařadit např. dámské šaty s výstřihem do V. Lichotit budou vaší figuře i dámské splývavé šaty, které vkusně odvedou pozornost od problematických partií v oblasti bříška. K těm pak můžete nosit i elegantní kožené kabelky.

Na trendy modely se pro inspiraci můžete podívat i zde: https://answear.cz/m/furla/ona/doplnky/kabelky.

Dobrou volbou jsou také šaty, které mají méně výraznou barvu na vrchní části a naopak disponují pestrobarevnou sukní nebo sukní se vzory a s motivy. Jak už jsme na začátku zmínili, in budou letos ty abstraktní a zvířecí. Vsadit můžete i na šaty v tzv. tie-dye stylu. Kdysi jsme se bavili o batikování. Dnes se tento trend vrací opět na výslunní. I vy ho tak můžete chytře zařadit do vašich outfitů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden