Komerční sdělení
Můj čas na kafíčko
Zalichoťte své postavě: X tipů pro výběr šatů, které se hodí k vaší postavě
Zalichoťte své postavě: X tipů pro výběr šatů, které se hodí k vaší postavě

Jestliže chcete letos na jaře a v létě zazářit, bude to chtít do vašich šatníků zařadit i stylové dámské šaty. Pokud nejste zrovna módní znalkyně, nemusíte mít strach. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jak letos šaty vybírat, aby seděly k typu vaší postavy. Inspirace je tady!

Jaké dámské šaty zvolit, máme-li útlou či vypracovanou postavu?

Jestliže jste spíše drobnější typy s útlým pasem, budou vám slušet např. dámské šaty v slim fit provedení. Tyto modely dámských šatů perfektně obepnou vaši figuru a dají vyniknout ženským křivkám. Tyto dámy si mohou dále dovolit obléci také šaty s rafinovanými průstřihy. Ty se mohou objevit na různých částech dámských šatů. Nemusí jít tedy nutně pouze o průstřihy v dekoltu, ale také o mezery v oblasti šíje či ramen.

Dobrou volbou budou i dámské zavinovací šaty.

Co se týče barev, mohou ženy se štíhlou postavou oblékat modely v svěžích pastelových jarních tónech. In budou i bílé kousky, které vám opticky dokonce přidají i nějaké to kilo navíc. Ženy s vypracovanou s útlou figurou se nemusí bát ani výraznějších vzorů a motivů. Letos budou na šatech v módě ty abstraktní či zvířecí a květinové. Stačí si tedy vybrat podle vlastního vkusu. Máte-li menší poprsí, můžete si vybrat např. i modely s řasením či s volánky, které vám opticky přidají na objemu. V módě lze nejrůzněji čarovat, jen je potřeba znát ta správná kouzla. Správně vybraný střih a design šatů je tedy zcela na místě.

Které dámské šaty budou lichotit ženám s postavou hrušky?

Máte-li kypřejší tvary a postavu hrušky, zkuste u šatů zvýraznit váš pas. Dámy s postavou ve tvaru hrušky mají zpravidla štíhlejší horní polovinu těla. Slušet vám budou např. dámské šaty, které mají plisovanou nebo trapézovou sukni. Dámám s postavou hrušky budou slušet také dámské šaty se sukní do A. Volit mohou tyto ženy i šaty s páskem. Ten může mít uprostřed lesklou sponu, kterou ženy lehce sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky, jako jsou hodinky, náušnice či řetízky a prsteny. Takové šaty pak můžete vyšperkovat i koženým psaníčkem se zlatým či se stříbrným řetízkem. Jednotlivé prvky v outfitu se totiž sjednotí a budou působit harmonickým dojmem. Dámy s postavou hrušky mohou letos oblékat i volně splývající šaty bez objemu. Ty budou slušet zejména vyšším ženám. In budou i šaty přiléhavým vrchním dílem.

Jaké šaty zvolit s postavou typu jablko?

Máte-li postavu s širším pasem a se středním nebo s větším poprsím, můžete do svých šatníků zařadit např. dámské šaty s výstřihem do V. Lichotit budou vaší figuře i dámské splývavé šaty, které vkusně odvedou pozornost od problematických partií v oblasti bříška. K těm pak můžete nosit i elegantní kožené kabelky.

Na trendy modely se pro inspiraci můžete podívat i zde: https://answear.cz/m/furla/ona/doplnky/kabelky.

Dobrou volbou jsou také šaty, které mají méně výraznou barvu na vrchní části a naopak disponují pestrobarevnou sukní nebo sukní se vzory a s motivy. Jak už jsme na začátku zmínili, in budou letos ty abstraktní a zvířecí. Vsadit můžete i na šaty v tzv. tie-dye stylu. Kdysi jsme se bavili o batikování. Dnes se tento trend vrací opět na výslunní. I vy ho tak můžete chytře zařadit do vašich outfitů.

Související články
Nadcházející trendy v kosmetickém průmyslu mají vždy silný dopad a vyvolávají velkou pozornost. To platí i o nedávném odhalení nové kosmetické řady od značky Sain, které se uskutečnilo 6. června v nádherných zahradách pražského hotelu The Grand Mark. Právě zde byly nejenže představeny nové produkty, ale akce také posloužila jako příležitost k oslavě dlouhodobé spolupráce […]
Značka Skechers přichází s druhou edicí Skechers x Jen Stark okouzlujících a barevných designů na obuvi, které oživí váš šatník na celou sezónu. Po velkém úspěchu první série, která se rychle vyprodala, obnovuje Skechers spolupráci s umělkyní z Los Angeles a uvádí svou nabídku se širokou paletou stylových tenisek. Kolekce, která je nyní dostupná pro […]
Moje sladké tajemství / 30.5.2024
Milujete italskou pizzu, ale chcete jíst zdravě? Z pohodlí domova si můžete připravit takovou, která je nejen nízkokalorická a nutričně plnohodnotná, ale taky neodolatelně chutná. Při vlastní přípravě získáte kontrolu nad použitými ingrediencemi a můžete si být jisti, že výsledek se obejde bez konzervantů. Připravte si ingredience podle našeho receptu a pochutnejte si na skvělé […]
V pondělí 3. června se uskuteční dvanáctý ročník Fresh Senior Festivalu, akci bude hostit Villa Pellé v pražské Bubenči. Letos se organizátoři rozhodli připojit k oslavám Roku české hudby, jež se konají u příležitosti 200 let od narození Bedřicha Smetany. Jako motto festivalu proto zvolili název písně z opery Prodaná nevěsta – Proč bychom se netěšili. A návštěvníci se […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz