Moje šťastná hvězda

Rozvod na spadnutí?

Začátkem listopadu se nechal Felix Slováček (79) slyšet, že mají s manželkou Dagmar Patrasovou (66) doma konečně pohodu.


Jenže neuběhlo ani pár dní a zdá se, že je všechno zase při starém. Na předávání Českých slavíků se totiž královna dětských srdcí neobjevila, zato spatřil světlo světa pořad Agáty Hanychové (37), kde Dáda nenechala na manželovi nit suchou. A zdá se, že Slováčkovi tím pořádně hnula žlučí. Dokonce se v kuloárech šušká, že zvažuje žádost o rozvod.


Měla domácí povinnosti


Proč nedorazila se svou rodinou na Slavíky, si můžeme jen domýšlet. Podle manžela a dcery Anny (27)  však měla neodkladné domácí práce, což je přinejmenším podivné. Kdoví, třeba jen nechtěli, aby se opakovalo to, co předvedla v září, když vyrazila na obnovenou premiéře muzikálu Alenka v říši divů.


Vypadá to, že už mají jeden druhého plné zuby.

Tam podle všeho do sebe klopila jednu sklenku vína za druhou, až ji manažerka musela odvést k autu. Nebo za to může právě veřejné pomlouvání manžela?

Je podle ní starý a trapný

Ve zmíněném pořadu totiž Dáda přiznala, že její manžel neskutečně zestárl, a to, jak se chová, jí přijde hodně trapné. A saxofonista? Ten to vyřešil po svém. Na galavečeru se objevil po boku moderátorky Michaely Dragounové a zdálo se, že se dobře baví.  Možná by skutečně nebylo od věci zamyslet se nad rozvodem. Třeba by jim to oběma prospělo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden