Moje sladké tajemství

Rozvod pro ně nebyl vůbec důležitý

Krásná herečka a milovnice vaření Markéta Hrubešová (51) vždy věděla, jakými dobrotami si udržet muže. S bývalým manželem Davidem Krausem (55) to ale nevyšlo. Do rozvodu se však ani jednomu z nich dlouho nechtělo!

Když fotograf David Kraus (55) začínal fotit, před objektivem mu stály hlavně celebrity. Jednou z nich byla i jeho budoucí manželka, herečka Markéta Hrubešová (51).

Zamilovali se do sebe a dnes mají dceru Christel (18). Jenže po dvanácti letech společného soužití se začalo šuškat o rozvodu. A pravda vyšla záhy najevo.

Mohla za to milenka?

Vypadali jako jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Tedy alespoň do doby, než se jim do manželství v roce 2014 vkradla krize. Ani jeden z nich to tehdy nechtěl komentovat, ačkoli už spolu evidentně nežili.

Hojně se také spekulovalo, že si Kraus našel milenku. Zášť, výčitky ani vztek se ale nekonaly. S podepsáním rozvodových papírů však překvapivě otáleli.

Nový muž přišel trochu nečekaně

Herečka se tehdy nechala slyšet, že rozvod není na pořadu dne, protože vše vyřešili jako rozumní lidé. Jako by se snad nechtěli vzdát poslední vzpomínky na chvíle, kdy jim spolu bylo ještě dobře. To ale brzy vyřešila nová láska.

S Krausem mají dodnes přátelské vztahy

S Krausem spolu nadále pracovali, a dokonce fotil i její pivní kuchařku, kterou v té době vydávala. Rádcem jí byl pivovarník Petr Sysel, se kterým to zajiskřilo natolik, že spolu začali randit – a to ještě nebyla Hrubešová ani rozvedená!

A vydrželo jim to dodnes. Ačkoli se už nějaký čas povídá, že ji Sysel požádal o ruku, do dalšího manželství se Hrubešová nežene. Nebo se snad něco změnilo?

Další svatba v dokonalém  utajení?
Vzhledem k tomu, jaká je tajnůstkářka, by to nebylo pro nikoho moc velké překvapení. S Davidem Krausem se nakonec rozvedla v roce 2016. A před třemi lety vyměnila zásnubní prstýnek za zlatý kroužek. Dušovala se sice, že to snubní rozhodně není, ale u ní člověk nikdy neví!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden