Moje šťastná hvězda

Skončí brzy na dně a úplně sama?

Moje šťastná hvězda

V posledních letech se jí smůla v lásce lepí na paty. Změní to snad expartner Miroslav Dopita, nebo se proti ní také brzy otočí?

Exmodelce Agátě Hanychové (38) komplikují život její dvě bývalé lásky. A bohužel i současný vztah s Miroslavem Dopitou (41) je plný nejistot!

Bohužel to začíná vypadat, že se život bývalé modelky Agáty Hanychové (38) rozpadá jako domeček z karet. Nedávno se rozešla za bouřlivých okolností s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) a od té doby to s ní jde s kopce.

Se Soukupem se dodnes nedohodli na péči o společnou dceru Rozárku (1) a klacky pod nohy jí začíná házet také exmanžel Jakub Prachař (30). Skončí nakonec na dně? Když se po rozchodu se Soukupem vrátila Hanychová ke svému expartnerovi a otci společného syna Kryšpína (12) Miroslavu Dopitovi  (41), zdálo se, že je znovu šťastná a zamilovaná. 

Od začátku se ale povídá, že jsou jen „kamarádi s výhodami“ a Dopita je pomyslným převozníkem, než skončí v posteli někomu úplně jinému. Hanychová se sice navenek snaží vypadá jako spokojená žena, objevuje se na společenských akcích a chlubí se na sociálních sítích, jak si žije život snů. Opak je ale pravda, protože svádí

Zbývá vám 76% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden