Můj kousek štěstí

S partnerem jsou na kordy?

Spekulovalo se také o tom, že si v ZOO našla milence. Tyto klepy jejímu vztahu asi také nepomohly...

Seriál ZOO z ní udělal hvězdu. Zato její partner Matěj Petrák (25) se zatím do takových výšin jako Michaela Petřeková (26)nedostal.

To se ale může brzy změnit, Prima ho totiž také obsadila do ZOO. Se svou drahou polovičkou se tak potkává i pracovně a podle některých informací to nedělá dobrotu. V soukromí jim to prý až dosud klapalo, tomu je ale nejspíš konec.

Na rozdíl od ní Petrák zatím příliš nezazářil. Mihl se třeba v seriálu Pan profesor.

Zdroj blízký natáčení tvrdí, že se mezi nimi objevují neshody, jsou prý schopni se zničehonic poškorpit jako dva puberťáci a za okamžik být zase v klidu. Hádky se ale mají stále stupňovat. Mnohem horší ale asi je, že si možná berou své spory i domů.

Takže místo toho, aby si večer v klidu sedli a věnovali se příjemnějším záležitostem, mají řešit, co bylo v práci. O krizi svědčí i to, že na internetu už nesdílejí ani společné snímky. Nikdo by se tak asi nedivil, kdyby pár brzy oznámil rozchod.

Dost možná se i v jejich případě ukazuje, že zdaleka ne každý zvládne bez problémů oddělit práci a soukromý život. Společné natáčení tak může být pro jejich vztah konečnou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden