Můj kousek štěstí

Rozvod už je na spadnutí?

Má toho dost!

Zdá se, že toho je na ni v poslední době až příliš. Práce má nad hlavu, jenže to je podle mnohých přesně to, co si Tereza Kostková (47) přeje.

Moderování StarDance, seriál Jedna rodina, pořad v rádiu a další povinnosti. Nabrala si toho na sebe tolik, že by to málokdo unesl.

Zdroje ze zákulisí českého showbyznysu už pár měsíců naznačují, že je to kvůli neshodám s manželem, režisérem Jakubem Nvotou (46). Kolují zvěsti, že si manželé nemají už moc co říct, a tak raději každý tráví čas vlastními záležitostmi, aby si příliš nelezli na nervy.

Ve společnosti se bok po boku s manželem často neukazují, což spekulacím o krizi jenom nahrává.

Další nevěra?

Herečka dokonce přiznala, že uvažuje o tom, že se sama vydá do Itálie, kde si chce projít poutní cestu. Být jen sama se sebou, se svými myšlenkami. Možná si chce promyslet právě to, zda její vztah má ještě vůbec smysl.

Před časem se spekulovalo, že se její manžel stýká se svou bývalou partnerkou, muzikantkou Ľubicou Čekovskou (48) a Kostková to má jen těžko snášet. Nebylo by se čemu divit, s předchozím manželem, také režisérem, Petrem Kracikem (65) se rozvedli údajně i proto, že jí měl být nevěrný.

V Jedné rodině jí hodného a věrného muže hraje Tomáš Jeřábek. Takového by jistě chtěla i doma.

Chce být babičkou

Nedávno navíc prohlásila, že by jí nevadilo, kdyby se stala babičkou. Což je dost odvážná představa, neboť jejímu synovi Antonínovi je teprve šestnáct let! Vyvolala tedy polemiku o tom, zda by se raději nestarala o synovo miminko, než aby řešila starosti s manželem.

Další rozvod nechce za žádnou cenu. Není divu, po zkušenostech s prvním, kdy na povrch vyplouvaly i skutečnosti, které by se měly řešit výhradně doma. Na druhou stranu asi není jednoduché dělat, že je vše ideální, pokud je v manželství hodně věcí, které člověka štvou.

Včetně toho, když má partner kolem sebe ženy, o nichž zlé jazyky tvrdí, že mohou být jeho milenkami. Kostková dobře ví, v jak velkém pokušení její muž, jakožto režisér, každý den je. Kolem něj se motá mnoho krásných hereček, kterým by mohl snadno podlehnout...

Nemá sílu?

Povídá se, že Kostková už rezignovala a nechává věcem volný průběh. Prý neřeší, co se říká či píše tam nebo jinde, protože už nemá sílu pátrat a řešit další problémy. Určitě si ale i ona uvědomuje, že i když jde mnohdy o drby, ty mívají často reálný základ.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden