Moje šťastná hvězda

Když se nerozvedeš, tak je konec!

Dostal fotograf konečně ultimátum?

Vztah Evy Decastelo (45) a fotografa Tomáše Třeštíka (45) je prý na bodu mrazu. Polonahá partnerka mu ale poslala jasný vzkaz.


Moderátorka a herečka Eva Decastelo (45) je známá svým kladným vztahem k otužování. Zlé jazyky tvrdí, že má chladné i srdce, což Tomáše Třeštíka (45) přestává bavit, a dokonce uvažuje o rozchodu.


Na druhou stranu si za to může sám, protože se stále nerozvedl se spisovatelkou Radkou Třeštíkovou (42). Nikdo by se tedy nemohl divit, kdyby se na něj jeho milenka občas dívala dost podezíravě a nevěděla, jestli to s ní myslí vážně.


Najde si někoho jiného?


Pravda ale je, že Decastelo vypadá stále výborně. Když se tedy nechala vyfotit polonahá na břehu zamrzlého jezera, vyhlíželo to jako jasný vzkaz: „Jestli se nerozvedeš a nedáš si život do pořádku, o tohle přijdeš!“


Aby to nebyl jeden z posledních polibků...

Není žádným tajemstvím, že se okolo ní stále točí velké množství mužů. Kdyby se tedy rozešla s Třeštíkem, o nápadníky by asi nouzi neměla a brzy by si někoho našla.

Někteří lidé jí radí, aby to prostě udělala, protože se současným partnerem to podle nich nikam nevede. Když chce být stále ženatý, tak by asi měl jít za manželkou.

Důkaz lásky?

Náš zdroj blízký mileneckému páru prozradil, že si Decastelo přeje, aby jí fotograf dokázat, jak moc ji miluje. V první řadě samozřejmě rozvodem, ale také tím, že s Evou vleze do ledové vody. K tomu se totiž Třeštík stále nemá. Pro ni je to ale podle všeho důležité, chce s ním sdílet své koníčky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden