Můj čas na kafíčko

Rozvodová válka je v plném proudu

Velmi nepříjemným obdobím si prochází pohledná moderátorka Iveta Vítová (39). Ačkoli věřila, že je manžel, podnikatel Jaroslav Vít (45), tím pravým, tak ji zradil, a to tím nejhorším možným způsobem.

Užíval si za jejími zády s jinou?

Šušká se totiž, že jí byl nevěrný, a dokonce podle některých spekulací ne jen jednou. Rozvod tak byl samozřejmě logickým vyústěním. Bohužel to ale vypadá, že se až nechutně protáhne. Bývalá vítězka soutěže krásy si prochází peklem.

Iveta bojuje a nehodlá se vzdát.

Po jedenácti letech manželství totiž odhalila, že ji manžel Jaroslav Vít podvádí, a to dokonce pouhých pár týdnů poté, co se jim narodil společný syn Matěj. Když se o celé záležitosti moderátorka dozvěděla, byl to pro ni obrovský šok. Svému manželovi stoprocentně důvěřovala a chtěla s ním zestárnout.

Bohužel, momentálně musí život začínat takříkajíc od nuly. Našla sobě a dětem byt a bojuje, seč jí síly stačí. Avšak dlouhodobý stres z celé záležitosti se podepisuje nejenom na psychice, ale i na postavě Vítové. Tak trochu se totiž ztrácí před očima a důvodem je zřejmě právě to, že s manželem prý není kloudná řeč.

Rozvod na ostří nože

Nechce se s ní dohodnout, jak to bude s jejich dvěma dětmi, a hlavně na finančních záležitostech. „Není to příjemné, ale musím to dotáhnout a najít společnou řeč,“ prozradila Vítová. Mezi čtyřma očima se jim to ale bohužel nedaří, a tak přichází do hry právníci.

Ačkoli je Iveta krásná a modelky bývají označovány za zlatokopky, ona nikdy takový typ nebyla. Opravdu věřila na tu pravou lásku a vždy pro ni nejvíc znamenala rodina. Ačkoli ji ale dlouho Vít rozmazloval jako princeznu, teď na ní údajně chce šetřit.

Dohodnou se, jenže budou krvácet?

Zdá se, že se vše může potáhnout dlouho, a v tom případě se mohou náklady na advokáty vyšplhat do závratných výšin. Vít má navíc výhodu, že prý není na vše sám. Šušká se, že tvoří pár s dcerou známého českého herce Vladimíra Kratiny (70) Dominikou (29).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden