Můj kousek štěstí

Manžel přišel s rozvodem!

Krize podle plánu?

Když se tihle dva dali dohromady, nikdo jim příliš nevěřil. Nahlas se mluvilo o tom, že Veronika Arichteva (36) randí s režisérem Biserem Arichtevem (45) jen kvůli karié­ře.

V roce 2013 se však vzali a zatím se zdá, že nemají vážnější problémy. To se ale může brzy změnit. Na podzim se bude vysílat nový seriál O mě se neboj.

Režíruje ho Arichtev, jeho manželka si zahraje hlavní roli. Spolupráci už si sice vyzkoušeli v seriálu První republika, tentokrát to ale bude jiné.

Nemůže seřvat režiséra!

Veronika bude muset svého manžela zase jednou poslouchat na slovo, což při jejím temperamentu nemusí být vždycky jednoduché. Nahromaděný stres a třeba i odlišné názory, to málokdy dělá dobrotu, zvláště nelze-li vše ventilovat před štábem.

Rekonstruují velký dům. Ten spolyká spoustu financí. Kde je vzít a nekrást?

Arichteva v seriálu projde rozvodem, který její manžel do detailů připravil. Což se může zdát jako maličkost, ona i Bi­ser jsou přece profesionálové.

Jenomže ať chtějí nebo ne, práci si nosí domů. Hovoří o ní, probírají ze všech stran. A právě v tu chvíli ze sebe „vypustí“ všechno, co za celý den nastřádali...

Nic nemá jisté!

Řada manželství „z branže“ nevydržela. Práce na společné projektu je vždycky zkouška. Arichtevě se přitom několik podobných vztahů rozpadlo – rozešla se s Tomášem Klusem (36) i s Michalem Kavalčíkem (47) alias Rudou z Ostravy.

S úspěšným kolegou z branže je pouto pevnější, ale to si zřejmě ještě nedávno říkala i taková Pavla Tomicová (60) o svém manželovi. A Ondřej Malý (56) zakotvil u mladší kolegyně. Ani Veronika tak nemá jistého vůbec nic.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden