Můj čas na kafíčko

Rybová se vrací do Ordinace, Tomicová má novou roli v Ulici!

Fanoušci se mohou těšit! Linda Rybová (48) se po letité pauze vrací do Ordinace v růžové zahradě. Pavla Tomicová (61) zase kývla na účinkování v nové sérii ZOO!

„Dokonce už na tom pracuje," prozradil nám náš zdroj. Osmačtyřicetiletá Linda Rybová se po dlouhé pauze vrací do Ordinace v růžové zahradě, což potvrdil dobře informovaný zdroj, podle kterého herečka podepsala smlouvu s TV Nova a scénář jejího návratu je již připraven.

Rybová, známá svým nezapomenutelným výkonem v seriálu, se vrací na obrazovky k velké radosti fanoušků, kteří se na její přítomnost těší už řadu let.

Do smíchu je herečce už nejen v seriálu ZOO.

A to není vše! Na televizní obrazovky se má po zdravotní dovolené vrátit také Pavla Tomicová, která ve svých jednašedesáti letech přijala novou výzvu. Prima se totiž rozhodla oživit a inovovat svůj populární seriál ZOO, který bude nyní vysílán denně a v novém formátu.

Tento krok je považován za strategický tah, neboť nový ZOO bude nasazen proti konkurenčnímu seriálu Ulice. Tomicová, známá svým charismatem a hereckým talentem, se tak chystá zaujmout diváky v novém, napínavém formátu, který slibuje přinést čerstvý vítr do večerního vysílání.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden