Můj čas na kafíčko

S čím vším doma partnerce pomáhá?

Žádná domácí práce není pro Jana Teplého problémem.

Asi mnoho žen se shodne na tom, že domácí práce a muži nejdou příliš dohromady. Najdou se ale i světlé výjimky a jednou z nich, zdá se, je také Jan Teplý (45), manžel herečky ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Michaely Badinkové (43).

Dělá vše, co je potřeba

Sympatický herec, kterého můžete znát ze seriálu Ulice, se totiž nezdráhá partnerce pomoci se vším, co je třeba. A rozhodně mu nevadí, že si o něm spousta mužů myslí, že je tak trochu „podpantoflák“.

„Chodím nakupovat, jistě. Vařím, samozřejmě se učím s dětmi, jsou na prvním stupni, takže je to potřeba, i když jsou holky velmi samostatné,“ prozradil Jan Teplý, na kterého se může jeho manželka evidentně maximálně spolehnout. Kdo by si ale myslel, že Jana Teplého předělala složitá koronavirová doba, ten by se pořádně pletl.

Doma je po ruce

Herec si stojí za tím, že podobně ve společné domácnosti funguje dlouhodobě. „To, že vařím, rozhodně není pod tíhou téhle doby. Vařím třeba míň než žena, ale takové ty běžné věci jsou samozřejmostí, že ten má dělat to a ten druhý zase ono,“ otevřeně se rozpovídal o jejich soukromí.

A možná i proto, že doma herec jen neleží na gauči a nesleduje svou udřenou partnerku, jak gruntuje celý příbytek, jim to v partnerském svazku tak skvěle funguje. Dokonce natolik, že se jejich rodina na konci uplynulého roku rozrostla o dalšího člena.

Mají šťeňátko

Pořídili si totiž krásné štěňátko retrívra. „Harvey je z chovu. Prostě jsme zase zatoužili po pejskovi a čekali jsme na vhodnou dobu,“ prozradila Michaela Badinková s tím, že nejdřív retrívři vůbec nebyli, ale naštěstí se v září narodila šťěnátka, a tak to své konečně mají doma.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden