Moje šťastná hvězda

S jeho smrtí se Petra Janů dodnes nesmířila

Když už Petra Janů (71) našla toho pravého, tak jí nakonec Michal Zelenka (†63) zemřel na rakovinu.

Nedokáže si představit, že by se po jejím boku dlouhodobě objevil nějaký nový muž. Přestože její milovaný manžel Michal Zelenka (†63) zemřel už před více než deseti lety. Tak moc ráda ho měla. Přitom k sobě dlouho hledali cestu.

Sama Petra Janů (71) přiznala, že ho po seznámení nesnášela, protože ztělesňoval vše, co jako holka z vesnice neměla ráda na Pražácích. „Byl nafoukaný, sebevědomý a arogantní.“ Zase se však jednou ukázalo, že hranice mezi nenávistí a láskou je velmi tenká. Najednou zjistila, že spolu bydlí, a zůstali spolu přes třicet let.


Věděla, že se blíží jeho konec

Když zemřel na rakovinu plic, byla to pro ni velká rána. Přitom poslední půlrok jeho života věděla, že už se Zelenka neuzdraví, protože jí to prozradil jeho doktor. Celou tu dobu nic neřekla.

Manžel jí dodnes velmi chybí, a to i proto, že se musela v podstatě učit, jak fungovat. Janů totiž zjistila, že se téměř o vše staral manžel a že je bez něj jako v jiném světe.

Málem už nebyla mezi živými

Přitom nechybělo moc a zpěvačka už dávno nemusela být mezi živými. Když se poprvé zamilovala, tak plula na romantickém obláčku, který však velmi rychle splaskl.

Janů vzpomínala, že když zpívala v Lomnici nad Popelkou, viděla svého vyvoleného, jak pod pódiem tančí s cizí dívkou. „Líbali se a já byla na dně,“ přiznala. Nechtěla žít, proto spolykala prášky. „Našla mě máma a odvezla mě do blázince.“ Zpěvačka si naštěstí vše v hlavě velmi rychle srovnala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden