Můj kousek štěstí

Přijde snad Kristýna Ryška o muže i syna?

Odloučení je tvrdá zkouška vztahu…

Doma nemá stání a zdá se, že kvůli práci dává všanc svoji krásnou rodinu. Sotva skončilo natáčení seriálu Zlatá labuť, Kristýna Ryška (38) se přesunula do nového seriálu. Je novou posilou Jedné rodiny.

Její manžel, šéf folklorního souboru a ekonom Jan Ryška, to podle všeho velmi špatně snáší. Herečka totiž slíbila, že se alespoň nějakou dobu bude držet doma v Rožnově pod Radhoštěm a věnovat se svým nejbližším, včetně syna Toníka (3).

Vzali se v létě roku 2022.

Dokonce si našla brigádu v tamní kavárně, chtěla pořádat workshopy pro děti. Veškerá předsevzetí jsou ale asi pryč, přednost dostal další seriál. Nikdo by se jejímu partnerovi nemohl divit, pokud by se naštval.

Tím spíš, že se v souvislosti s herečkou spekulovalo, že se během natáčení Zlaté labutě sblížila s kolegou Petrem Stachem (49). Že by snad kvůli němu spěchala do Prahy?

Ryška přiznala, že si v metropoli pronajala malý byt, aby nemusela neustále pendlovat mezi hlavním městem a Rožnovem. Manžel může být klidně svatý, ale i v něm možná hlodá červíček pochybností, jestli si náhodou jeho manželka nevybudovala hnízdečko, kde se děje, kdo ví co...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden