Můj čas na kafíčko

Šokující zvrat v kariéře Tomicové: Nečekaný vyhazov z televize!

Před pár týdny nečekaně zrušila divadelní představení a přerušila natáčení seriálu Zoo, což způsobilo scénáristům a hercům nemalé potíže, včetně nutnosti přetáčet několik scén. Jako důvod své nepřítomnosti uvedla celkový kolaps a odjela se zotavit mimo město. Nyní se chtěla vrátit do práce, ale místo toho přišel šok - Prima s ní nepočítá.

Osud veterinářky Krásné v seriálu Zoo visel na vlásku až do poslední chvíle. „Bylo nám řečeno, že scenáristé museli připravit dvě verze scénářů: jednu s Pavlou, druhou bez ní. Od chvíle, co se omluvila, že nemůže natáčet, o ní nemáme žádné zprávy.

Nic nevědí, ale doufají, že se její stav zázračně zlepší a ještě si bude moci zahrát. Diváci i my tady ji všichni máme moc rádi a bez ní to není ono,“ svěřili se nám informátoři z natáčecího štábu.

V seriálu ZOO.

Nyní je vše jasné a rozhodnuto. „I když by Pavla teoreticky mohla stihnout poslední scény, produkce se rozhodla, že ji do seriálu Zoo vracet nebudou. Mají toho už hodně natočeného a přidání dalších scén by narušilo návaznost, takže vedení tuto možnost zavrhlo,“ uvedl zdroj.

Tiskové oddělení Primy potvrdilo, že Zoo skončí bez Tomicové. „Zbývá jen pár natáčecích dnů do uzavření příběhu seriálu Zoo. Na Pavlu Tomicovou se ale budeme těšit v dalším projektu,“ vzkázala televize.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden