Moje šťastná hvězda

Víme, kdo jednou zdědí pohádkové bohatství Reginy Rázlové!

Moje šťastná hvězda

Rázlová na televizních obrazovkách stále září a nebojí se přijímat další role. Za svůj život nastřádala dost na to, aby se jednou její dědici měli dobře.

Život se s ní nemazlil. Možná proto platí Regina Rázlová (76) za velmi šetrnou ženu, která zbytečně nerozhazuje peníze. Stále častěji se spekuluje, kdo po ní jednou všechno zdědí.

Hězda seriálů Zlatá labuť a ZOO Regina Rázlová (76) stále pracuje a natáčí, seč jí síly stačí. Oblíbená je mezi režiséři prakticky od začátku kariéry. Za svou kariéru tak na honorářích vydělala skutečně hodně peněz, a jelikož nikdy nerozhazovala, jistě má našetřený opravdový balík.

Mezi televizními diváky se pomalu rozjíždí diskuse a spekulace, kdo jednou všechny její peníze a majetek zdědí. Je jasné, že dědictví bude skutečně pohádkové, a ten, kdo jej získá, se

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden