Moje šťastná hvězda

S manželem prožili tragédii

I dnes z toho běhá mráz po zádech. Ljuba Krbová (65) s manželem Ondřejem Neffem (78) si prošli peklem.

Ani dnes se o tom hvězdě seriálu Ulice nemluví snadno a není se čemu divit. Je to téměř šestnáct let, kdy jejímu manželovi zavraždil zeť Robert Novák (53) dceru Irenu (†28).

Z jeho chování se tají dech

Uškrtil ji kabelem od videa, její tělo zakopal. Nejprve však dokonce vyzýval k tomu, aby ji veřejnost pomohla hledat, na pražském Smíchově lepil letáčky s její fotografií a tvářil se jako nešťastný partner. „Vypořádat se s tím nejde,“ řekla před dvěma lety Ljuba Krbová (65).

Je to totiž logicky jedna z věcí, se kterou se člověk nikdy nemůže pořádně vypořádat. Herečka i proto přiznala, že před svým manželem, spisovatelem Ondřejem Neffem (78), smeká, jak se celou dobu chová statečně.

Všechno zlé se vrátilo

Po tragicky zesnulé Ireně zůstala vnučka Dominika, které byly v době všech těch hrůz dva roky. Holčička u nich trávila hodně času. V péči ji má ale bratr zavražděné Ireny David (53).

Neff i Krbová si navíc oživili všechny vzpomínky, když byl vrah propuštěn v roce 2021 na svobodu. Za mřížemi nakonec strávil třináct let. „Nebudu čekat před věznicí s kudlou, abych ho zapíchl. Ale nikdo po mně nemůže chtít, abych mu odpustil,“ řekl Neff.

Radost z maličkostí

Partneři se snaží dívat do budoucna a pokud možno si prožitá traumata příliš nepouštět k tělu. Krbová přiznala, že i proto se raduje z maličkostí, jako jsou třeba pracovní úspěchy. Věnuje se také cestování, a fotografování. A radost jí samozřejmě dělá také jediná dcera Anna Marie Landorová (36), díky které si užívá roli babičky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden