Můj kousek štěstí

Zoufalá kráska na lovu boháče?

Vít jí teď může asi ještě dlouho zatápět, zvláště, bude-li soud souhlasit se střídavou péčí...

Dluhy, půjčené auto a starost, jestli bude mít na jídlo pro děti. I tak asi vypadají všední dny krásné moderátorky. Jsou ale lidé, kteří nad tím nechápavě kroutí hlavou a ukazují na některá fakta.

Rozchod s nevěrným manželem po jedenácti letech ji krutě zasáhl. Byla zoufalá, ponížená, osamělá. Moderátorka Iveta Lutovská (40) spadla na dno a nahoru to stále nejde.

„Věci se nedějí tak, jak bylo domluvené,“ postěžovala si blondýnka. Je prý v úzkých. Má půjčené auto, s bydlením snad dobré, ale když mluví o domově, tak používá slůvko „zatím“.

Je tedy možné, že by spolu s dětmi Anetou (10) a Matějem (2) měli přijít o střechu nad hlavou? Na druhou stranu se ale těší, že v zimě pojedou lyžovat, protože je na to její dcera zvyklá.

Mluví i o letní dovolené v Chorvatsku. Podle některých lidí je pak zajímavé, že si stěžuje na nedostatek financí, když má v novém roce smělé plány. Přece kdo má hluboko do kapsy, snaží se šetřit a dovolené jsou většinou první zbytnou věcí, která se obětuje.

Je tedy otázka, jak to vlastně Lutovská má a jestli náhodou jen nehraje na city veřejnosti a nesnaží se na svoji údajně zoufalou situaci nalákat nějakého sponzora v podobě sympatického chlapíka. Na druhou stranu je pravda, že jí manžel Jaroslav Vít (46) hodně ublížil, když ji podváděl s Dominikou Kratinovou (30), dcerou herce Vladimíra Kratiny (71).

Navíc nejenže jeho mimomanželských poměrů mělo být více, ale když vše prasklo, tak manželku i s dětmi prý v podstatě vyhodil na ulici a Lutovská musela rychle shánět bydlení. Je tedy s podivem, že chce mít od všeho konečně pokoj?

Být v klidu a pro sebe i děti zajistit pohodlný život? A jestli jí k tomu má pomoci nějaký bohatý milenec, tak je to taktika naprosto pochopitelná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden