Moje sladké tajemství

Stačila jenom dvě slova, a hned se do něj zamilovala

Moje sladké tajemství

Když někdo řekne „Dobrý den“, většinou se nad tím nikdo ani nepozastaví. Pro Barboru Polákovou (40) to ale bylo v případě Pavla Lišky (51) jiné. Okamžitě ji totiž rozesmál. Netrvalo dlouho, a oba do světa vytroubili, že čekají prvního potomka.

Stejně tak rychle, jako jejich vztah začal, také bohužel skončil. Od jejich rozchodu uběhlo sice už pět let, milovat se ale nepřestali. Psal se zrovna rok 2014 a Pavel Liška (51) byl v té době rok rozvedený. S Kristýnou Bokovou (42) má syna Šimona (18) a dlouho si oba mysleli, že to bude to pravé ořechové. Pak ale přišlo kruté vystřízlivění.

„Náš vztah vypadal jako jedna velká pohádka. Já byla naivní, praštěná, naivní holka a on byl blázen. A dva blázni dohromady, to prostě nejde,“ svěřila se herečka s tím, že spolu zkrátka

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden