Můj kousek štěstí

S manželkou se prý nudí

Jiří Bartoška (69)

Jakmile se skvělý herec a prezident Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Jiří Bartoška (69) dostal ze spárů zákeřné rakoviny, vrhl se se vší vervou zpět do života i do práce. Zahrál si hlavní roli v novém filmu Teorie tygra a jak se zdá, výběr role pro něj nebyl zcela náhodný.Tématicky se totiž přibližuje tomu, co zažívá oblíbený milovník žen i ve svém soukromí. Zůstat či nezůstat ve vztahu, na který jsme léta zvyklý, nebo z něj raději odejít? Tuhle otázku si klade Jiří Bartoška nejen v novém filmu, ale právě i ve svém osobním životě.„ My, muži, často zůstáváme ve vztazích kvůli nechuti něco měnit, kvůli vzpomínkám na to dobré, co bylo. A V Čechách je to navíc umocněné celkově takovou zvláštní leností,“ rozpovídal se stále šarmantní herec.

Třicet let manželství

Přitom až donedávna patřil Bartoška se svou ženou Andreou Bartoškovou (63), která pracuje jako archeoložka, mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. Brali se před více než třiceti lety a vychovali dceru Kateřinu a syna Janka.Dokázali společně překonat nejen Bartoškovu krutou nemoc, která loni zasáhla do jejich životů, ale i nástrahy nevěr, které v životě číhají úplně na každého. Přesto se nyní do jejich stabilního vztahu začíná vkrádat nuda.„ Když vyprchá zamilovanost, musíte najít něco, čím vyplníte vakuum, které nastane. Namísto okouzlení přichází na řadu tolerance,“ dodává rozumně uznávaný český herec.

Ženy po něm touží

V Teorii Tygra si Bartoška rozchod po letech na vlastní kůži vyzkoušel. Má se snad nyní jeho žena bát, že to co se naučil při natáčení, přenese teď i do své životní praxe? Vždyť už za měsíc bude opět tento charismatický muž ve své funkci filmového prezidenta nejen pod drobnohledem médií, ale i krásných žen, které po něm pořád touží.Ustojí hvězdné manželství i po třiceti letech nudu a stereotyp ve vztahu?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden