Můj kousek štěstí

S přibývajícími roky roste i jeho popularita

Můj kousek štěstí

Zpěvák kapely Team Palo Habera (53) zaznamenal raketový vzestup své popularity po odvysílání filmu Fontána pre Zuzanu 2. Jeho partnerkou je jedna z nejkrásnějších žen světa. Ta mu porodila nejmladšího potomka ve stejný čas jako dcera vnuka.

Sólový zpěvák, skladatel, moderátor a známý porotce pěveckých soutěží Pavol Habera (53) stále nabírá na popularitě. Jeho život neprovází žádné skandály, jen občas se vynoří nějaké liché spekulace o jeho životě či životě jeho rodiny. Sám tvrdí: „Na skandály mají novináři jiné osobnosti. Moje soukromí je pro ně naštěstí nezajímavé, čemuž jsem rád." Původně vystudovaný ekonom již od mládí tíhl k hudební branži. Charizmatický interpret se do podvědomí posluchačů a diváků dostal především díky

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden