Můj čas na kafíčko

S věrností si starosti nedělá? Sára Rychlíková je jako holubička

Můj čas na kafíčko

Nejprve chodila s Vodochodským, jenže toho prý měla opustit kvůli Lamborovi. Udělala ale dobře?

Sára Rychlíková (23) už prý nechodí s kolegou Vojtěchem Vodochodským (28). Šušká se, že vztah ukončila kvůli Marku Lamborovi (27). Že ale zrovna kvůli němu?

Vypadalo to, že v kolegovi ze seriálu O mě se neboj Vojtěchu Vodochodském (28) našla konečně lásku. Teď se ale proslýchá, že hvězda seriálu Dobré zprávy Sára Rychlíková (23) vyměnila kolegu za pohledného Marka Lamboru (27). Co je na tom pravdy?

Dlouho do médií prohlašovala, že chce být sama a soustředit se na kariéru. Jenže závěr uplynulého roku v životě Rychlíkové ukázal, že si s muži ráda pohrává. Nejprve se provalilo, že tvoří pár se svým kolegou Vodochodským.

Sice se to snažila utajit, ovšem právě herec byl tím, kdo to vyzradil do médií, a bylo na něm vidět, jak moc mu záleží na tom, aby všichni věděli, že tvoří pár. „Nerad bych o tom rozjel nějakou velkou debatu, ale

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden