Můj čas na kafíčko

Skončí Dominika Gottová kvůli manželovi už zase na dně?

Je dost možné, že dělá další velkou chybu. Ačkoli se Dominika Gottová (59) chtěla ještě před časem se svým manželem Timem Tolkkim (56) rozvést, momentálně se zdá, že prožívají spokojené období.

A dokonce věří, že jí brzy poskytne Tolkki i práci, po které tolik touží. Peníze z dědictví po jejím otci Karlu Gottovi (†80) už dávno utratila a samozřejmě nechce zůstat na suchu či být plně závislá na tom, co vydělá její manžel, který je muzikant. Opravdu ale dělá dobře, anebo přijde v jejím životě další velké zklamání?

Timo Tolkki (56).

Poslední dobou jen samé zklamání

Dcera nejznámějšího českého zpěváka, která se po neúspěšných pokusech prosadit se v České republice přestěhovala zpátky do Finska, vstoupila do nového roku ve velkém stylu.

Kromě toho, že nyní dochází na kurz, díky kterému by mohla jednou být pracovnicí security, se jí prý brzy otevře možnost mít svou vysněnou práci. Její manžel se totiž chystá na konci března založit vlastní firmu, která se má zaobírat managementem okolo jeho koncertování, desek a také produkce. A právě v této firmě by mohla brzy dostat práci.

Dostala od manžela zajímavou nabídku

„Pracovat v klidu doma pro vlastní rodinu, to je práce snů,“ vysvětluje Gottová důvody své nynější radosti. Jenže v minulosti se několikrát stalo, že měl Tolkki různé vize, sliboval, ale nakonec se nic z toho nedotáhlo do konce.

Jeho důvěřivé manželce pak vždy zůstaly jen oči pro pláč a trápila se v jejich domě ve Finsku, zatímco on cestoval po světě a sdílel na sociálních sítích fotky s jinými ženami.

Skončí opět doma se slzami v očích?

Třeba už je ale těmto dnům konec a Dominice Gottové se opravdu splní sen mít doma klid a pracovat pro rodinu. V redakci bychom jí to přáli. Spíš nám ale přijde pravděpodobné, že Tolkki znovu svůj slib nesplní a Gottová se pokusí získat nějaké další peníze po jejím otci.

Ostatně v minulosti to opakovaně a bohužel pro ni neúspěšně už zkoušela. Nešťastná z toho byla hlavně vdova po Karlu Gottovi Ivana Gottová (47). Ta si dlouhodobě přeje pro sebe i pro své dcery klid, což Dominika Gottová nikdy příliš nerespektovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden