Moje šťastná hvězda

Sabina Laurinová: Tajila poměr s kolegou?

Často se spekuluje i o tom, že Sabina Laurinová (47) byla milenkou svého hereckého kolegy Pavla Zedníčka (69). Co je na tom ale pravdy?

Tyto spekulace se začaly objevovat v létě roku 2015. Nebylo to poprvé. Už když se natáčel seriál Konec velkých prázdnin v polovině devadesátých let, mluvilo se o tom, že ti dva spolu určitě něco mají. Oba ztvárňovali v seriálu jedny z hlavních postav a Pavel Zedníček (69) se k ní měl víc než ke komukoli jinému.

Navíc když se o roli v tomto seriálu vyjadřoval o deset let později, nejvíc vzpomínal právě na Laurinovou a tvrdil, že byla radost s ní hrát a vídat se s ní tak často. Jeden z jeho někdejších kamarádů se nechal slyšet, že spolu určitě museli něco mít, protože i Laurinová se pokaždé při zmínce o Zedníčkovi tajemně usmívala.

Až do roku 2015 se už o jejich vztahu nemluvilo. Pak ale opět někdo z jejich hereckých kolegů přišel s tím, že se po dlouhé době začali scházet. Tou dobou prý společně trávili čas víc než s kýmkoli jiným.

Když se jich však na údajný poměr někdo zeptal, předstírali, že se skoro neznají. Přitom jsou údajně dodnes v úzkém kontaktu. Zatímco Zedníček tvrdí, že ji bere spíš jako svoji dceru, Laurinová si prý na Zedníčka a jejich společnou práci sotva vzpomíná.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden