Moje šťastná hvězda

Vilma Cibulková si sáhla na úplné dno!

V životě VILMY CIBULKOVÉ (59) sehrál velkou roli alkohol, špatný výběr partnerů, ale i těžká závislost dcery.

Přestože jsou Vilma Cibulková (59)Miroslav Etzler (58) stále považováni za jedny z našich nejtalentovanějších umělců, v soukromém životě to neměli vždy jednoduché. Ať už v páru či jako jednotlivci si oba prošli peklem, ze kterého by se zvládl dostat jen málokdo.

Ve spárech závislostí

Etzler i Cibulková měli svého času velký problém se závislostí na alkoholu. Do problémů se herečka dostala v době, kdy tvořila pár s o více než čtyřicet let starším hercem a režisérem Miroslavem Macháčkem (†68). Ten byl podle mnohých velmi složitá osobnost a vyjít s ním nebylo jednoduché.

Právě po jeho boku prý Cibulková pila nejvíce, nakonec se s ním rozešla jen krátce před jeho smrtí v roce 1991. Poté se jí nevyhnul ani pobyt v psychiatrické léčebně. Když se ale  krátce nato seznámila se Zbyškem Rychtaříkem (63) a v roce 1993 mu porodila dceru Šimonu (29), zdálo se, že ji to změní.


Leč nestalo se. Manžel nadělal velké dluhy, čímž opět spadla na samé dno. A vyhráno neměla ani poté, co se seznámila s Etzlerem, který se také rád napil.   Vzali se v roce 2003 a společně se rozhodli, že podstoupí léčení.

Drogy a milenka

Ačkoli se jim podařilo démona jménem alkohol porazit, nastal další problém — do závislosti spadla i hereččina dcera, která se dala na tvrdé drogy, což manželé těžce nesli. Cibulková ji pak dokonce musela vyhodit z domu. Avšak i to přečkali. Etzlerova nevěra s kolegyní Radkou Pavlovčinovou (34) už na ni ale byla příliš a v roce 2013 se proto rozvedli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden