Moje šťastná hvězda

Samota jí očividně prospívá

Na zpěvačku Moniku Bagárovou (28) už toho bylo v posledních dnech příliš, a tak vyrazila se svou dcerou Ruminkou (2) na exotické Maledivy, kde si užívají zasloužené pohody.


Na svého bývalého partnera se ohlížet nemusí, Makhmud Muradov (32) má zakázán vstup do Čech. S dcerou se teď tak může vídat jen přes video nebo telefonát. „Pokaždé když s ní mluvím je mi víc a víc smutno,“ posteskl si zápasník.


Zda do budoucna bude Monika vozit dceru za ním, nebo se kontakt Muradova s jeho rodinou v Česku zcela vytratí, na to si budeme muset ještě chvíli počkat.


Života si umí Monika užívat i bez něj.

Chlapi jsou z ní vedle

Vzhledem k pracovnímu vytížení Bagárové je ale prakticky nemožné, aby za ním stále jezdila, stejně tak je vyloučeno, aby Ruminka cestovala bez mámy, zvlášť když ji ještě kojí. Avšak že by porotkyně SuperStar nějak strádala, že zůstala na péči o dítě sama, tak to zatím nevypadá.

Nedávno se nastěhovala do nového domu a zdá se, že si nově nabyté svobody užívá plnými doušky. A podle fotografií, které na sociálních sítích zveřejňuje, se dá předpokládat, že dlouho sama ani nezůstane. Stačí se jen vystavit v titěrných plavečkách a rázem má stovky nabídek na rande. A to musí Muradova pořádně štvát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden