Můj kousek štěstí

Sara Sandeva s Prachařem už pomalu nepočítá?

Kubovi je asi jasné, že by to snad nebyl Depardieu, kdyby to na jeho přítelkyni nezkusil.

Stále častěji prchá za hranice, v cizině si buduje kariéru. Podle mnoha lidí se její život mění od základů a říká se, že si bude muset vybrat – buď vztah, nebo práce. Už má asi jasno.

Vztah herečky ze seriálu Jedna rodina s Jakubem Prachařem (40) je podle některých informací ze zákulisí českého showbyznysu jako na houpačce. Na veřejnosti jsou jako hrdličky, přitom Sara Sandeva (26) údajně nejednou řešila otázku, jestli to má dál vůbec smysl.

Její dilema se možná nakonec vyřešilo tak trochu „samo“. Krásné brunetce totiž před pár týdny dělal v Praze nečekanou společnost slavný francouzský herec Gérard Depardieu (75). Vyrazili spolu na procházku hlavním městem.

Nechme teď stranou, že Francouz má před sebou velké vyšetřování, neboť ve své zemi čelí četným nařčením ze sexuálního napadení. Českou republiku si ovšem oblíbil a rád sem zavítá.

Hurá do světa

Se Sandevou prý měl mít v Praze původně ryze pracovní hovor. Mohla si s ním domluvit zahraniční angažmá, možná nemuselo zůstat u jednoho. Krásku s makedonskými kořeny to „za kopečky“ táhne.

Natáčela už třeba na Filipínách a za prací často létá i do rodné Makedonie. Tentokrát by to ale prý měla být dlouhodobější záležitost, rozhodně ne otázka několika týdnů. Pro její vztah by to ale mohlo mít fatální důsledky.

O Jakubovi se traduje, že nerad cestuje. Sice se občas přemůže a do letadla nastoupí, ale není to nic, co by vyhledával. Představa, že by Sandeva pendlovala po světě a on by za ní musel létat, aby ji alespoň na chvíli viděl, tak nevypadá příliš reálně.

Stydí se za přítele?

Navíc je otázka, zda ona by o to vůbec stála. Už několikrát se proslýchalo, že se za svého drahého tak trochu stydí.

Vždyť Prachař je třeba schopen dát fotku svého nahého pozadí na sociální sítě. Jak by se na krásku asi dívali v zahraniční produkci, kdyby její partner v takových extempore pokračoval?

Žárlivé scény

O Prachařovi se též mluví jako o žárlivci, který svou lásku hlídá jako ostříž. Je proto třeba ptát, jak by snášel dlouhá odloučení, kdy by nevěděl, s kým a co jeho přítelkyně dělá. Co kdyby mu nebrala telefon, neodpovídala na zprávy?

Asi by byl schopen ztropit scénu, což by mohl být další důvod k rozchodu. Nyní začínají natáčet nový seriál s pracovním názvem Jakub a Sara. Herec je jistě rád, že má partnerku pod dohledem, jejich vztahu však společná práce může zasadit finální ránu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden