Můj kousek štěstí

Seriálový románek! Co na to Prachař?

Silně ohrožený vztah.

Krasavec Vincent Navrátil (26) zamířil do seriálu Jedna rodina a hned se postaral o pořádný rozruch. Mezi ním a půvabnou Sarou Sandevou (26) to totiž jiskří nejen na obrazovce, ale podle mnoha informací i v reálném životě.

Znají se už od konzervatoře a někteří lidé se nechali slyšet, že by je jejich romantické pletky vůbec nepřekvapily, protože mezi nimi něco bylo snad od první chvíle, kdy se viděli. Říká se, že jestli mezi někým funguje opravdová chemie, tak to jsou právě tihle dva.

Nevyřízené účty

Podobné drby se partnerovi krásky s makedonskými předky asi příliš dobře neposlouchají. I proto, že o Jakubu Prachařovi (40) se traduje, že je prudký a žárlivý, což může dokazovat i scénka, při které pár před časem zachytili fotografové.

Prachař by se jistě viděl před kamerou raději na místě Navrátila.

Herec nemá problém udělat scénu klidně i na veřejnosti, což ostatně potvrzuje i jeho okolí. S Navrátilem může mít také nevyřízené účty z doby, kdy byl Prachař ženatý s hercovou sestrou Agátou Hanychovou (38). Kdoví, co se mezi muži mohlo dít, když se slavný pár rozváděl.

Kdy jí dojde trpělivost?

Zvěsti, že Sandeva pustí Prachaře k vodě, se objevují každou chvíli. Napovídaly tomu i zkazky o údajně plánované a pak zrušené svatbě. Jako by si herečka náhle uvědomila, že Prachař není muž, se kterým by chtěla zestárnout.

Vždyť se občas chová jako puberťák, rádoby vtipné hlášky prokládá třeba vystrčeným nahým prozatím na sociálních sítích. Na druhou stranu je jistě zábavný společník, a mohl tedy svou drahou polovičku pokaždé „ukecat“, aby mu dala ještě šanci. Otázkou je, kdy krásce dojde trpělivost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden