Moje šťastná hvězda

Za svou nevěru brzy zaplatí. Spočítá mu vše u soudu?

Moje šťastná hvězda

Když jí utekl za její kamarádkou, byla herečka na dně. Postupně se ale dostala z nejhoršího a teď to chce Malému spočítat i s úroky!

Hrozně moc to bolelo. Ondřej Malý (57) oblíbené herečce Pavle Tomicové (61) obrovsky ublížil. Je ale možné, že za to bude už brzy pykat, podle mnoha lidí zcela po právu. Spravedlivá odplata se blíží...

Od hvězdy seriálu ZOO odešel herec Ondřej Malý (57) sice před více než dvěma lety, rozvedeni však oficiálně stále nejsou. Pavla Tomicová (61) tak má pořád skvělou příležitost, jak se mu pomstít za všechna trápení, která jí způsobil.

A říká se, že čím více se soud oddaluje, tím víc plánů herečka má. Může to být proto, že se z počáteční bolesti definitivně vzpamatovala a podle všeho si uvědomila, že nevěrnému manželovi prostě nenechá jeho zradu jen tak projít.

Pravda totiž je, že Tomicová opravdu dost trpěla, měla prý problémy vyjít ven na ulici, střídala špatné stavy s ještě

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden