Moje šťastná hvězda

Sharon Stone neuznává sex na jednu noc

Radši sedí doma

Přestože ji proslavily především erotické scény ve filmu Základní instinkt, ve skutečnosti SHARON STONE (58) žije v tomto směru velmi poklidný život a v posledních letech také dost osamocený. Může si vybírat Sex na jednu noc jí prý nic neříká, a než aby šla s někým na rande a dlouze se poznávali, raději prý zůstane sama doma.

I když sbalit nějakého muže pro ni není prý nic složitého. „Nechci marnit čas, že bych šla na rande nebo že bych měla sex s cizím člověkem,“ říká otevře ně americká herečka. Nejvíc sexy je pro ni to, jak se na ni muž dívá, a v tuto chvíli ji po všech stránkách dokáže podle jejích slov uspokojit pouhý úsměv a vřelá konverzace.

Americká hvězda rozhodně nepatří mezi ženy, které by se nechaly stresovat přibývajícími roky. Naopak tvrdí, že si užívá každý den a všechny výhody stárnutí. Ke štěstí prý nepotřebuje mladého chlapa ani vyhlazené čelo.

Posledním partnerem atraktivní herečky byl herec DAVID DELUISE (44). Před ním randila s o mnoho mladším modelem MARTINEM MICOU (28).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden