Můj kousek štěstí

Simona Krainová: Rozvod na spadnutí?

Navenek působí jako nerozlučná dvojice. Co se ale skrývá za sladkými úsměvy?

Modelka Simona Krainová (44) a podnikatel Karel Vágner (42) zásobují Instagram rodinnými fotografiemi, kde se svými syny Maxem (6) a Brunem (4) září štěstím a spokojenosti. Nikoho nenechávají na pochybách, že tihle dva jsou si souzeni a budou spolu žít šťastně až do smrti.

O to více ale překvapují jejich podivné řeči a pohledy na věc, které naznačují, že zanedlouho může být mezi nimi všechno jinak. Společnou budoucnost neplánují! "Jasně, že bych měl říct, že budeme spolu.

Ale to dneska nikdo nemůže říct jistě. Uvidíme, co život přinese. Ale určitě nás bude těšit pohled na naše děti," překvapil Vágner dost nejistými slovy. Zamilovaní lidé většinou berou stárnutí jeden vedle druhého jako samozřejmost, tohle ale zní, jakoby podnikatel každým dnem čekal, že se zamiluje někde jinde a se Simonou si zamávají na rozloučenou a budou je spojovat jen jejich ratolesti.

Příliš přesvědčivě nemluví ani Krainová. "Nerada se dívám do budoucnosti. Přála bych si, abychom byli oba stále milující a pyšní rodiče, možná už prarodiče? Uvidíme," nechává si velké rezervy. Jakoby se bála.

Přiznávají snad, že jim to ve vztahu moc neklape? Nebo je na obzoru dokonce rozvod? Jak už to tak v showbyznysu chodí, všechno je možné i tam, kde by to člověk nejméně čekal. Budeme jen doufat, že k ničemu takovému v manželství nedojde.

Pěkného páru by byla škoda!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden