Moje šťastná hvězda

Šinkorová utajila svatbu. Hrozí jí za to vyhazov?

Nikdo netušil, že plánuje vdavky!

Herečka a moderátorka Daniela Šinkorová (43) se dostala na hodně tenký led, když tak zásadní životní událost, jako je svatba, utajila nejen před veřejností, ale hlavně před svými kolegy z Top Star magazínu, který vysílá televize Prima.

Přesto, že v pořadu diváky pečlivě informuje o všem, co se děje v životech jejích více i méně slavných kolegů, svou vlastní svatbu s Ladislavem Polákem (50) se rozhodla přede všemi utajit. Buď tak nechtěně odhalila svůj přístup dvojího metru, nebo si vůbec neuvědomuje svou společenskou pozici. Je tedy otázka, jestli utajená a až s půl ročním zpožděním přiznaná svatba nakonec nepřinese víc problémů než radostí.

Daniela Šinkorová přiznala, že svatba s Ladislavem Polákem byla připravena narychlo, během jediného týdne. Jinak to ani nešlo, protože byla postavena před jasné ultimátum. „Láďa mě postavil před hotovou věc. Řekl, že buď se vezmeme do jeho padesátin, tak už se brát nebudeme.“

Média i veřejnost se jí podařilo zmást, když v době, kdy už nějakou dobu nosila snubní prsten, se na sociálních sítích pochlubila předcházejícím zásnubním.

Šinkorová se pochlubila svými prstýnky.

Že o významné životní události jedné ze svých mediálních tváří nevěděla nic ani TV Prima, potvrdila i mluvčí Primy Jana Mrákotová. „I pro nás to byla překvapivá zpráva. Daniela vše držela v tajnosti, nikomu nic neřekla.“ Jestli se s tímto postojem vedení Primy spokojí, se jistě brzy dozvíme.

Hosté nevěděli o svatbě do poslední chvíle.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden