Můj čas na kafíčko

Skáče Eva Decastelo, jak Třeštík píská?

Kdo by si myslel, že vztah herečky známé ze seriálu Slunečná Evy Decastelo (44) a fotografa Tomáše Třeštíka (45) je zalitý sluncem, ten se pořádně plete. Vypadá to totiž, že Třeštík na svou partnerku čím dál víc žárlí. Poslední dobou jí dokonce mluví i do oblékání. Kam až to nechá atraktivní tmavovláska zajít?

Odhalené šaty jsou minulostí?

Společně se nedávno ukázali na galavečeru předávání Českého lva a nešlo si nevšimnout, že v případě herečky bylo něco jinak. Na akce totiž pravidelně chodí v outfitech, které podtrhují její ženskost, nebojí se hlubokých výstřihů ani odkrytých zad.

Jenže tentokrát přišla úplně zahalená. „Neshodneme se v oblékání,“ prozradila Decastelo s tím, že jí právě šaty na galavečer schvaloval její partner. Tomu se možná přestává líbit, kolik má příznivců na sociálních sítích, kteří se těší na každou její další odhalenou fotku a předhánějí se v tom, kdo jí napíše v komentářích lepší lichotku a kompliment.

Fotograf tvrdí, že po Evině boku konečně našel klid.

Chce ho manželka spisovatelka zpátky?

To ale není jediný problém, který jim kazí dobrou atmosféru ve vztahu. Poslední dobou se totiž proslýchá, že o svého manžela opět stojí spisovatelka Radka Třeštíková (41). Sice už spolu nějakou dobu nežijí, ale například spolu strávili Vánoce a mají k sobě díky společným dětem samozřejmě hodně blízko.

Čeká, až se vrátí domů s prosíkem?

Podle našich informací je navíc Třeštíková, na rozdíl od svého manžela, stále nezadaná a jako by v koutku duše věřila, že se jim to třeba ještě někdy v budoucnu podaří dát dohromady.

Naše spekulace potvrzuje i skutečnost, že si spisovatelka na čas deaktivovala profil na sociální síti, údajně proto, že se nemohla dívat na společné fotky manžela s herečkou. Momentálně už je ale zase na internetu aktivní, a to hlavně prostřednictvím fotek, na nichž odhaluje svou atraktivní postavu.

Ubrání se pokušení?

Jako by snad na dálku ukazovala manželovi, o co v životě přišel, ale co zároveň stále může mít. O Třeštíkovi se v kuloárech proslýchá, že krásným ženám jednoduše nedokáže odolat.

A pokud ho bude neustále na dálku manželka lanařit, není vyloučeno, že s ní opět skončí v posteli. A takovou situaci bychom Evě Decastelo nepřáli. I ona je sice stále vdaná, ale s manželem Reném Decastelem (49) jsou v kontaktu asi jen kvůli dětem. Ostatně on už si za ni našel náhradu – hráčku rugby Evu Korniovou Jung (41).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden