Moje šťastná hvězda

Skončí Daniela Kolářová brzy úplně bez práce?

Legendární herečka Daniela Kolářová (77) je sice jednou z hvězd seriálu Zlatá labuť, ale v jiných seriálech se neobjevuje. A jelikož právě na televizních obrazovkách běží poslední řada zmíněného seriálu, je otázka, kdy se poté bude znovu pravidelně objevovat na televizních obrazovkách.

Má snad tajemství?

Podle našich informací to ale není o tom, že by herečka neměla mít žádné nabídky, těch má prý opravdu hodně a mohla by si vybírat. Všechny má ale odmítat, protože se údajně necítí dobře.

Zatím nevíme podrobnosti, ale pevně doufáme, že se nejedná o nic vážného. V roce 2019 však herečka podstoupila náhlou a utajenou operaci. Podle informací médií ji trápily ženské problémy a jiné řešení nebylo.

Nechce nic prozradit

„Nezlobte se, ale nechci se k tomu vyjadřovat,“ reagovala před časem na otázky novinářů. Ačkoli se poté na nějakou dobu přesunula na chalupu, následně se ke své milované herecké profesi znovu vrátila a opět předvedla několik skvělých výkonů.

V redakci věříme, že pokud nyní prožívá další nepříjemné problémy, brzy bude zase vše zalité sluncem. Byla by totiž škoda, kdyby kvůli nim musela předčasně ukončit kariéru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden