Moje šťastná hvězda

Skončila herečka Ilona Svobodová v náručí kolegy z Ulice?

Moje šťastná hvězda

Má za sebou těžká období, pochovala své partnery, přesto ale nepřestala věřit v lásku a štěstí. Sympatická herečka prožila tolik bolesti, že by to vystačilo na několik životů.

Tři obrovské rány, ze kterých se Ilona Svobodová (63) velmi těžko dostávala. Prokázala však obrovskou sílu a snad se na ni přece jen ještě usměje štěstí, ve které už možná ani sama nedoufala.

Hvězda seriálu Ulice se prý nedávno zamilovala, přestože už tomu snad nikdo kromě ní nevěřil. „Chtěla bych ještě potkat super chlapa,“ prohlašovala v průběhu loňského roku Ilona Svobodová (63). Podle všeho to nakonec vyšlo, otázka je, na jak dlouho.

Povídá se, že jde o kolegu z nekonečného seriálu Ulice, který ale nemá mít vyřešenou svoji minulost. Bohužel tak hrozí, že půjde jen o krátkodobý románek, jenž bude mít nakonec smutný konec.

Svobodová by si přitom lásku a nežnou náruč muže po všech útrapách tolik zasloužila! Pokud by se ukázalo, že

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden